söndag 7 december 2014

NÄR ANDRA LJUSET BRINNER......


....sitter jag i vardagsrummet i min favoritfåtölj och läser och bloggar medan tvn visar "Allt för Sverige" som mannen ligger i soffan och tittar på. Sitter och funderar och summerar helgen.
En helg full av aktiviteter, men trevliga, mysiga sådana. Igår var mannen och jag i Jönköping över dan och hälsade på dottern, vi handlade julklappar, var ute och åt på Twin City - en jättemysig restaurang där vi åt lunch och sen var vi i dotterns lilla etta och fikade på eftermiddagen innan vi vände hemåt igen, en mysig dag! I dag har vi varit med goda vänner, ungdomarna följde också med på julmarknad i Brunneby utanför Linköping. Vi har handlat en hel del närproducerat till julbordet så som olika ostar, leverpastej, korv, knäckebröd, marmelad och ostkaka. Tycker det är roligt att handla närodlad mat, känns så fräscht och kul att gynna egna företagare.
Under eftermiddagen tog vi en julklappsrunda till, både i affärerna och på nätet, sen har vi gjort julköttbullarna ikväll. Det känns skönt att ta lite i taget, och bocka av då kan man ta julen med ro och njuta av denna härliga tid. Två veckor kvar sen väntar 18 dagar ledigt - längtar, känns som man behöver fylla på energidepåerna igen......
Fortsätter att läsa, slöglo på tvn till tända ljus.......ha det så gott!
Kram Agnetha "Agge"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar