torsdag 2 februari 2017

Ser tillbaka från helgen och ler en smula.....

 Lördagsmorgonen på vårt favoritställe var kall men väldigt vacker, vi tände brasa och åt frukost till nyhetsmorgon och en härlig värme som spred sig.
Inväntade solens värmande strålar, under tiden förberedde vi kaffetermosen och äggmackor. Packade ryggsäcken, klädde oss varmt och begav oss iväg på långpromenad i detta härliga väder.




                                          Härligt att få solens strålar i ansiktet när man går.

Träffade lite "pratsugna" vänner på vägen,
de var väldigt intresserade av Ludde,
han var mer skeptisk :)
 Vi vandrade en god stund, letade efter rätt läge i solen att ta vår macklunch på och vilken pärla vi hittade precis vid vattnet, isen hade lagt sig och det knakade så där både härligt och läskigt när vi satt där i solen.


 Vi hittade en stor bred ek där vi la ut vårat sittunderlag, satte oss i solen och lutade ryggarna mot den tjocka stammen. Vilket ställe att få uppleva och att få njuta av, våren är på väg...kämpa våren...)

Tänk att man aldrig blir för gammal att
trampa sönder is.....

 Ludde var nöjd i solen och hittade många goda pinnar att tugga på, torr, frusen tång att rulla sig i, livskvalitet för en hund.


 
Mer än nöjda över denna soliga och härliga lördag.
 
Efter ett par timmar började vi traska hemåt igen, hagarna där kossorna brukar gå på var öppna i mellan de olika hagarna så vi gick igenom dem och Ludde fick springa fritt....


Hoppas solen snart kikar fram igen till oss!
Må så gott!
Kram Agnetha "Agge"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar