söndag 31 januari 2016

Överväldigad.....

Utbyggnaden av landet har ju varit igång sen den 5 Januari. De två första korten har vi fått skickade till oss från byggaren på landet. Det har varit svårt att förstå och ta in hur det såg ut i verkligheten. 

 

För att stilla vår iver och nyfikenhet, åkte vi ner till Vinö över dagen i lördags för att få en riktig bild av hur det kommer att bli.















När vi kom ner och steg ur bilen och såg huset med utbyggnad blev jag alldeles stum, så bra detta kommer att bli, så stort och fantastiskt...
Detta som vi längtat efter och önskat i så många år blir äntligen av, tänk att det är på riktigt....
När vi gått runt både ute och inne, planerat, pratat och fantiserat om möblering, färger och allt möjligt var det sen dags att vända hemåt. Både mannen och jag var ganska tysta till en början, vi var väldigt överväldiga över detta, denna fantastiska upplevelse av att vår önskan slår in och detta faktiskt händer.

 
 Nu längtar vi ännu mer efter vår, värme och att få spendera våra helger här nere med att måla och fixa iordning när väl byggarna har gjort sitt. Lycka!

Söndagen har spenderats hemma med lite jobb, handlat både veckans mat och lite nya blommor. Avslutade dagen med att grilla gott, med tillbehör som potatisgratäng och kantarellsås och sen hundpromenad och kaffe. Nu soffan med någon film....
En härlig känsla avslutar denna helg med många drömmar om sommar, sol och Vinö.......
Må så gott!
Kram Agnetha "Agge"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar